Научете стъпка по стъпка как да изтриете само профила си в Google+

Опитахте го, играхте си с него и сега за вас е време да го пуснете. Google+ се показва като чудесен продукт, но ако е време тук, стъпка по стъпка как да изтриете само профила си в Google Plus.

Както знаете до сега,Google се опитва да прокара още веднъж и да влезе в социалния свят, този път с новото Google+, че повечето хора изглежда обичат и набира скорост всеки ден. Но тъй като има много хора, които обичат услугата, има и други потребители, които са я пробвали и не искат да продължават да използват Google+ или просто не се чувстват комфортно с услугата. Така че, ако искате да се отървете от профила си в Google+, ще споделя ръководство, само за да го направя.



Много потребители могат да се притесняват, че ако изтрият акаунта си в Google Plus, могат да изтрият и други услуги на Google и това може да се случи, така че за да ви попречи да направите това, това ръководство ще обясни подробно безопасните стъпки за успешно изтриване само на профила ви в Google+ ,



един Влезте в профила си в Google+.

две Навигирайте до Настройки на профила, кликнетеПреглед на акаунтаотляво и в Услуги кликнете върху Изтрийте потребителския профил и премахнете свързаните социални функции,



Google+ Account settings

3 Изберете Изтрийте съдържанието в Google+, Не забравяйте да прочетете внимателно какво ще изтриете. Алтернативно можете да избирате Изтрийте целия си потребителски профил в Google, но тази опция също изтрийте други услуги на Google които може да искате да запазите.

Delete Google Plus content



4. Проверете длъжен и за да завършите щракнете върху Премахване на избраните услуги,

Google+ - Remove selected services

Какво не ти хареса в Google+?