Как да гледате брифинг на Xbox Gamescom 2015 брифинг на живо

Пресата на Xbox в Gamescom в Кьолн, Германия, се случва днес и ето как гледате потока на живо.

Microsoft ще присъства на Gamescom в Кьолн, Германия, за да направи няколко нови съобщения за Xbox. Събитието в печата ще се случи на 4 август 2015 г., в 10:00 ч. Великденско време (16:00 ч. Местно време)и за тези, които не могат да присъстват, събитието ще се предава също в YouTube, Xbox One, Xbox 360 и в Xbox.com.



Докато най-голямото събитие на компанията за въвеждане на нови игри е по време на E3, днес в Gamescom компанията се очаква да обяви различни предстоящи игри, като Crackdown, Scalebound, Quantum Break, Halo 5: Guardians и Rise of the Tomb Raider.



Най- Тук можете да намерите Xbox на брифинг на Microsoft на потока на живои можете също да наблюдавате събитието на живо на конзолата Xbox.

Ето някои допълнителни времена: Сан Франциско: 7:00, Ню Йорк: 10:00, Лондон: 3:00, Берлин: 16:00, Москва: 17:00, Пекин: 10:00, Токио: 11:00, Сидни: 12:00 ч. Сряда.



Освен това може да чуем Microsoft да разкрива нова информация за актуализацията на Windows 10 за Xbox One, както чухме, че тя ще се случи скоро. За повече информация относно инструктажа на Xbox в Gamescom, можете да проверите Най-новата публикация в блога на Майор Майлс Нелсън,