Как да гледате пресата на устройствата с Windows 10 на 6 октомври

Подготовка за приготвяне на предна седалка, за да гледате събитието с устройства с Windows 10 от Ню Йорк на 6 октомври 2015 г.

Най- Windows 10 устройства натиснете събитие се случва на 6 октомври 2015 г. и се очаква да бъде пълен с изненади. По време на това ново хардуерно събитие се очаква софтуерният гигант да представи новия Surface Pro 4, два нови премиум телефона Lumia, включително Lumia 950 и Lumia 950 XL, Microsoft Band 2, наред с други неща.



Добрата новина е, че ако няма да присъствате на събитието в пресата в Ню Йорк, Microsoft ще предава на живо хардуерното събитие на живо, като започнете от 10AM ET / 7AM PT / 9AM CT / 8AM MT / 3PM BST,



За разлика от събитията на Apple, няма да ви е необходим специален хардуер или изключителен уеб браузър, ще можете да гледате събитието на живо във вторник, 6 октомври по това Уебсайт на Microsoft или на вашата конзола за Xbox.

По време на хардуерното събитие очакваме компанията да разкрие Surface Pro 4, Предишните слухове също предполагат, че може да видим нов 12-инчов модел на таблета заедно с нова версия от 13 до 14 инча. Казано е, че Surface Pro 4 ще разполага с малко рамка, до 16 GB RAM, и новият процесор Intel Skylake.



Също така е вероятно да видим два нови премиум телефона Lumia Windows 10 Mobileи компанията ще представи Microsoft Band 2, който ще работи вместо базирана на фърмуер операционна система Windows 10,

Ако планирате да гледате потока на събитието на живо, не забравяйте да маркирате тази страница,