Как да деактивирате Material Design в настройките на Chrome

Ако не харесвате новото изживяване на материалите в Настройки, включени в Chrome 59, използвайте тези инструкции, за да върнете старите настройки.

Google за пореден път пусна нова актуализация за Chrome, а във версия 59 популярният уеб браузър въвежда преработен опит с настройки с помощта на Material Design.



Chrome 59 според гиганта за търсене също включва различни подобрения и поправки, но най-забележимата промяна се случва в новото изживяване на настройките.



Ако използвате Chrome от известно време, вероятно вече сте запознати със старите Настройки с меню отляво, за да прескачате между секции и настройки, показани и отляво.

Във версия 59 и по-нови, Настройките са преработени, за да премахнат затрудненията и носят настройки отпред и в центъра с помощта на Material Design, което прави нещата да изглеждат по-красиви и хармонизира дизайна с други Google продукти. Въпреки че опитът е подобрен по много начини, ако новите настройки не са за вас, е възможно да върнете стария дизайн на настройките.



В това ръководство, ще научите стъпките за деактивиране на Дизайн на материали на страницата Настройки на Chrome, за да върнете стария опит Windows 10 или Mac.

Как да върнете старите настройки на настройките в Chrome 59

  1. отворено Chrome,

  2. Въведете в адресната лента хром: // знамена / # позволяват-MD-настройки и натиснете Въведете,



  3. Използвайте падащото меню „Активиране на настройките за дизайн на материала“ хора с увреждания опция.

    Disable Material Design Settings

    Деактивирайте настройките за дизайн на материала
  4. Щракнете върху Рестартирайте сега бутон в долната част на Chrome.

След като изпълните стъпките, следващия път, когато отидете в Настройки, ще получите старото изживяване.

Chrome 59 with old Settings experience
Chrome 59 със стара настройка за настройки

Ако искате да върнете промените, следвайте същите стъпки, но нататък стъпка № 3, изберете Enabled опция.

Трябва да се отбележи, че като започнете с Google Chrome 59 е възможно да се върнете към старите настройки, но това може да се промени в бъдеще.